• −10%

"SFD Nutrition" Magnis + B6. Maisto papildas (90 tabl.)

6,59 €
5,93 € -10%
Su mokesčiais
Išparduota - Laukiame papildymo

Maisto papildas MAG B6 FORTE yra magnio ir vitamino B6 turintis produktas, skirtas fiziškai aktyviems suaugusiems, ypač sportininkams. Produktą rekomenduojama naudoti padidėjusio fizinio krūvio laikotarpiais.

Kiekis

 

Saugus apmokėjimas internetu.

Aprašymas
Maisto papildas MAG B6 FORTE yra magnio ir vitamino B6 turintis produktas, skirtas fiziškai aktyviems suaugusiems, ypač sportininkams. Produktą rekomenduojama naudoti padidėjusio fizinio krūvio laikotarpiais. Magnio citratas yra viena iš lengviausiai organizmo virškinamų magnio formų, jo pasisavinimas siekia nuo 25% iki 90%. Magnio citratas yra junginys, jungiantis magnio karbonatą su citrinos rūgštimi. Šių dviejų junginių derinys daro jį viena geriausiai įsisavinamų šio elemento formų. Pagrindinis jo pranašumas yra tai, kad jis lengvai virškinamas net žmonėms, turintiems problemų dėl skrandžio rūgšties sekrecijos. Priedas Vit. B6 padidina magnio pasisavinimą iš virškinamojo trakto 20-40%, palengvindamas transportavimą į organizmo ląsteles ir išlaikydamas optimalų jo ląstelių atsargų lygį (turi antispazminį poveikį). Magnis teigiamai veikia nervų ir raumenų sistemas. Jis saugo mūsų organizmą nuo streso poveikio, veikia raminančiai, atkuria psichinę pusiausvyrą. Esant nuovargio ir silpnumo būsenoms, taip pat esant padidėjusiam fiziniam ir psichiniam aktyvumui, jis turi stiprinantį poveikį. Jis stimuliuoja organizmo apsaugą, saugo širdies raumenį nuo jo hipoksijos, reguliuoja kraujospūdį.

Vartojimas: 1 tabletė 2 kartus per dieną užgeriant 250 ml vandens.

Sudedamosios dalys: magnio citratas, tirštiklis: mikrokristalinė celiuliozė, užpildas: ryžių krakmolas, lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos, lipnumą reguliuojanti medžiaga: silicio dioksidas, piridoksino hidrochloridas.

Dviejų tablečių sudėtis (1 porcijos):

Magnio citratas                2000 mg     
- iš jo magnis      280 mg
Vitaminas B6             10 mg

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių. 

Product Details

Pridėti atsiliepimą

Jūsų el. Pašto adresas nebus paskelbtas. Būtini laukai yra pažymėti*

Susiję produktai

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.