Viščiuko krūtinėlė kreminiame pomidorų - baziliko padaže

Viščiuko krūtinėlė kreminiame pomidorų - baziliko padaže

Viščiuko krūtinėlė kreminiame pomidorų - baziliko padaže

Jums reikės:
4 krūtinėlių (arba šlaunelių mėsos, tuomet bus riebiau, bet mažiau baltymų);
Džiovinto baziliko;
Druska, pipirai;
Alyvuogių aliejaus;
1 skardinė (400 g) pomidorų savo sultyse;
1/2 puodelio sultinio arba vandens;
150 ml kokosų pieno arba grietinėlės;
2 sutraiškytos česnako skiltelės;
Šiek tiek čili pipiro miltelių;
Šviežio baziliko. 
Gaminimas:
1. Vištienos krūtinėlę, jei gabaliukai labai stori, galite perpjauti per pusę išilgai.
2. Apšlakstykite ją alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais, baziliku.
3. Apkepkite keptuvėje po 1 minutę iš abiejų pusių.
4. Blenderiu suplakite likusius ingredientus padažui.
5. Išimkite vištieną, supilkite į keptuvę padažą. Pakaitinkite jį kol šiek kiek nugaruos (apie 15 min).
6. Sudėkite krūtinėlę į padažą ir leiskite pasitroškinti dar 20 min.
Šį patiekalą verta gaminti vien dėl padažo! Neįtikėtinai sodrus, kreminis, su malonia aitriųjų pipirų poskonio nata, kurį norisi kabinti šaukštu. 
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Būk kietas su Keto". 

Gaunasi 4 porcijos.
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 6 g
Riebalai: 20
Baltymai: 51
Kcal: 431

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.