Keptas viščiukas

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas

Porcijų skaičius: 6 | Paruošimo laikas: 60 minučių

Jums reikės: 
1 viso viščiuko;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
2. Viščiuką įtrinkite aliejumi, prieskoniais pagal skonį.
3. Viščiuką dėkite į kepimo rankovę.
4. Kepkite orkaitėje apie 50 minučių.
5. Išėmus viščiuką, būtinai patikrinkite, ar iškepęs vidus. Vištienos vidinė temperatūra turėtų būti 75 °C.
Orkaitėje keptą vištieną ragaukite su šviežiomis daržovėmis. Na, o prieskoniai čia tiks bet kokie Jūsų mėgstami: česnakai (džiovinti ar švieži), ciberžolė, krapai, rūkytos paprikos milteliai... (čia dedame daugtaškį, nes sąrašui tikrai ribų nėra).
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 0% (0 g) 
Riebalai: 45% (28 g)
Baltymai: 55% (35 g) 
Kcal: 412

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.