Parmezano bulvytės iš salierų

Parmezano bulvytės iš salierų

Parmezano bulvytės iš salierų

Jei jau esate salierų gerbėjas, tuomet tikrai turėtumėte išbandyti šį receptą! Taigi mažai angliavandenių ir keto parmezano bulvytės – ypač sūrios ir skanios! Taip pat yra skanus padažas, pagamintas iš kreminio sūrio. Prie jų galite patiekti ir klasikinį keto kečupą. Mūsų parduotuvėje rasite didelį becukrių padažų pasirinkimą.

Ingredientai 2 porcijoms:
Bulvytėms:
1/2 mažo saliero (450 g);
75 g parmezano;
50 g maltų migdolų;
2 kiaušiniai;
1 žiupsnelis maltų kajeno pipirų;
Druska;
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus.
Padažui:
2 šaukštai kreminio sūrio su žolelėmis;
Druska ir pipirai.
Paruošimas:
1. Salierus nulupkite, supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais ir supjaustykite juostelėmis.
2. Įkaitinkite didelį puodą vandens, įberkite druskos ir jame apie 5 minutes pavirkite salierą kol jis šiek tiek suminkštės, bet vidus išliks kietokas.
3. Tada nusausinkite rankšluostiniu popieriumi.
4. Kepimui paruoškite dvi gilias lėkštes. Pirmoje lėkštėje išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuokite parmezaną ir dėkite į antrą lėkštę su maltais migdolais, druska ir kajeno pipirais, gerai išmaišykite.
5. Pirmiausia pamirkykite salierų bulvytes į kiaušinį, o tada apvoliokite jas apkepoje.
6. Didelėje keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ir ant vidutinės ugnies jame iš visų pusių apkepkite apteptas bulvytes.
7. Pagardinkite šviežią krema su žolelėmis druska bei pipirais ir mėgaukitės su bulvytėmis.

Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.