Migdolų ir sūrio blynai su avietėmis

Migdolų ir sūrio blynai su avietėmis

Migdolų ir sūrio blynai su avietėmis

Ingredientai 1 porcijai:
Ghee sviestas 5 g
Migdolų miltai 15 g
2 kiaušiniai
Cinamonas
Kreminis sūris 40 g
Skonio lašai
Balkšvojo gysločio luobelių miltai 5 g
Avietės 50 g

Paruošimas:
1. Kiaušinius išplakite su 2 šaukštais vandens ir kreminiu sūriu iki vientisos masės.
2. Įmaišykite migdolų miltus, maltą cinamoną, skonio lašus ir gysločio luobelių miltus.
3. Palikite mišinį 10-15 minučių, kad sutirštėtų.
4. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą.
5. Kiekvienam blynui naudokite apie 2 šaukštus tešlos. Kepkite blynus apie 3-4 minutes iš vienos pusės arba kol pasirodys burbuliukai. Tada apverskite ir kepkite 1-2 minutes iš kitos pusės.
6. Valgykite su avietėmis.

Skanaus!

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.