"BioVegan" Duonos kepimo mišinys su daigintomis visų grūdo dalių sėklomis, ekologiškas (330 g)
Subtilios, drėgnos duonos su sėklomis kepimo mišinys su 22% daigintų viso grūdo sėklų. Tik aukštos kokybės ingredientai. Be glitimo ir mielių!
Su nuolaidos kodu: KETO25
Vilnius - Kazimiero Ladygos g. 1 (Žirmūnai)
Kaunas - Laisvės al 86 (Centras)
Aprašymas
Subtilios, drėgnos duonos su sėklomis kepimo mišinys su 22% daigintų viso grūdo sėklų. Tik aukštos kokybės ingredientai. Be glitimo ir mielių!
- Be glitimo ir mielių, tinka veganams;
- Lengva paruošti;
- Augalinių riebalų šaltinis;
- Daug baltymų ir skaidulinių medžiagų.
Išeina apie 500 g duonos.
Gaminimas:
1. Kepimo mišinį suberkite į dubelį ir sausai išmaišykite. Įpilkite 300 ml gazuoto vandens ir obuolių sidro acto 20 ml, viską gerai išmaišykite. Maišykite apie 2 minutes, kad susidarytų tolygi tešla.
2. Uždenkite tešlą ir palaikykite 30 min kambario temperatūroje.
3. Kepimo skardą ištepkite riebalais arba išklokite kepimo popieriumi ir supilkite tešlą.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių temperatūros, jei norite storesnės plutos - 250 laipsnių. Duoną ir 250 ml vandens šalia padėkite per vidurį. Kepkite 10 minučių 225 laipsnių, o toliau 60-80 minučių 200 laipsnių orkaitėje.
Prieš pjaustydami leiskite visiškai atvėsti.
Sudedamosios dalys: visų grūdo dalių ryžių miltai*, daiginti sėmenys*, kukurūzų krakmolas*, saulėgrąžų sėklos*, moliūgų sėklos*, daiginti viso grūdo grikių miltai*, viso grūdo grikių miltai*, linų sėmenų miltai*, obuolių skaidulos*, visų grūdo dalių avižiniai dribsniai, sorų dribsniai *, druska, bolivinių balandų raugo milteliai* (94% maltos bolivinės balandos*, malti ryžiai*), kepimo milteliai* (tapijokos krakmolas*, tešlos kildinimo medžiaga: natrio karbonatas; rūgštiklis: kalio tartratas; citrinų sulčių milteliai*, tirštiklis: guaro derva*), tirštiklis: saldžiavaisio pupmedžio derva*; saulėgrąžų baltymai*, rūgštiklis: kalio tartratas. * - iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: | 1064 kJ / 253 kcal |
Riebalai | 10 g |
- iš jų sociųjų riebalų rūgščių | 1,3 g |
Angliavandeniai | 29 g |
- iš jų cukrų | 0,5 g |
Skaidulinės medžiagos | 7,3 g |
Baltymai | 7,6 g |
Druska | 1,41 g |
Laikymo sąlygos: Mišinį laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.