- Keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska) 52 %, cukinijos 23 %, raudonos paprikos 19 %, rapsų aliejus, druska, kvepiantieji pipirai, muskatas, lauro lapeliai, kardamonas, cinamonas.
- 100 g/ml – 823kJ/197 kcal, Riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8, Angliavandeniai 4 g, iš kurių cukrų 1,4 g, Baltymai 16 g, Druska 1,3 g.
- ekologiškos sezamų sėklos be luobelės.
- (100 g) – 2952 kJ/702.8 kcal: riebalų 61.2 g (iš jų sočiųjų 9.1 g, mononesočiųjų 18.8 g, polinesočiųjų 21.8 g), angliavandenių 11.7 g (iš jų cukrų 0.5 g), skaidulinių medžiagų 11.6 g, baltymų 20.5 g, druskos 0 g.
- sojų pupelės* 46%, vanduo, jūros druska, mirinas* (saldieji ryžiai*, vanduo, kultūriniai ryžiai*). *– iš ekologinių ūkių.
- (100 g): Energinė vertė 415 kJ/98 kcal Riebalų 0 g iš jų sočiųjų 0 g Angliavandenių 8.4 g iš jų cukrų 0.6 g Baltymų 15 g Druskos 19.4 g
- kultūrinės sojos pupelės* 65%, vanduo, jūros druska, skrudinti miežių miltai*. * – iš ekologinių ūkių.
- (100 g): Energinė vertė 1028 kJ/246 kcal Riebalų 12 g iš jų sočiųjų 2.1 g Angliavandenių 7.3 g iš jų cukrų 0.8 g Baltymų 23 g Druskos 8.8 g
- miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos
- vanduo, geltoni garstyčių grūdeliai*, actas*, akmens druska, rudi garstyčių grūdeliai*, prieskoniai*, prieskonių ekstraktas*. (*- sertifikuotas, ekologiškas ingredientas.)
- 100g: 375kJ/90kcal: riebalai 5,7g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,6g), angliavandeniai 2,7g (iš kurių cukrus 1,0g), baltymai 4,5 g, druska 3,31 g.
- kubeliais pjaustyti pomidorai* 95%, pomidorų tyrė*, bazilikai* 1%, druska. * - iš ekologinių žemės ūkių.
- (100 g) – 105 kJ/25 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 3.9 g (iš kurių cukrų 3.6 g), skaidulinės medžiagos 2.1 g, baltymai 1.3 g, druska 0.5 g.
- ekologiški pomidorai.
- (100 g) – 141 kJ/33 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 5.3 g (iš kurių cukrų 4.4 g), skaidulinės medžiagos 2.7 g, baltymai 1.7 g, druska 0 g.