Itin mažai kalorijų, be angliavandenių, be riebalų, turi daug skaidulų. Konjako ryžiai ir makaronai yra idealūs dietai, Keto, Low Cabs mityboms! Tai daro juos idealius keto mitybai. Ryžiai ir makaronai gaminami iš organinio konjako (Azijos augalo šaknies) ir skaidulų
Itin sumažinto angliavandenių kiekio makaronai vamzdeliai (penne) pagaminti iš atsparaus tapijokos krakmolo, kuriuose yra 21g baltymų ir net 62 g skaidulinių medžiagų. Juos galima ruošti kaip įprastus makaronus.
Itin sumažinto angliavandenių kiekio makaronai vamzdeliai (rigatoni) pagaminti iš atsparaus tapijokos krakmolo, kuriuose yra 21g baltymų ir net 62 g skaidulinių medžiagų. Juos galima ruošti kaip įprastus makaronus.
Itin sumažinto angliavandenių kiekio makaronai pagaminti iš atsparaus tapijokos krakmolo, kuriuose yra 22 g baltymų ir net 58 g skaidulinių medžiagų. Juos galima ruošti kaip įprastus makaronus.
Itin sumažinto angliavandenių kiekio makaronai pagaminti iš atsparaus tapijokos krakmolo, kuriuose yra 22 g baltymų ir net 58 g skaidulinių medžiagų. Juos galima ruošti kaip įprastus makaronus.
Pagrindinė dietinių makaronų sudedamoji dalis yra konjako gliukomanas – vandenyje tirpus pluoštas, gaunamas iš konjac augalo šaknų. Jis kilęs iš Azijos, o iš jo gaminamas maistas dar vadinamas: Shirataki makaronais arba konjac makaronais. Didžiausias šio maisto vartotojas pasaulyje yra japonai. Itin mažai kalorijų, be angliavandenių, be riebalų, turi daug skaidulų. Konjac makaronai yra idealūs dietai, keto, low carbs mityboms!
Itin sumažinto angliavandenių kiekio makaronai pagaminti iš atsparaus tapijokos krakmolo, kuriuose yra 22 g baltymų ir net 58 g skaidulinių medžiagų. Juos galima ruošti kaip įprastus makaronus.