Kokosų miltai išgaunami iki miltelių apdorojant kokosą – jie pasižymi lengvumu, švelniu skoniu ir tuo, kad daugeliu atvejų gali būti naudojami vietoje įprastų miltų arba maišomi su jais. Pasitelkite kokosų miltus kaip ingredientą ruošdami ir kepamus, ir nekeptus desertus.
Kokosų miltai išgaunami iki miltelių apdorojant kokosą – jie pasižymi lengvumu, švelniu skoniu ir tuo, kad daugeliu atvejų gali būti naudojami vietoje įprastų miltų arba maišomi su jais. Pasitelkite kokosų miltus kaip ingredientą ruošdami ir kepamus, ir nekeptus desertus.
Įpilamas į vandenį jis tampa labai elastingas, todėl puikiai tinka kepti mažai angliavandenių turinčius kepinius, nes suteikia duonai ir tešlai gaminti reikalingą stiprumą ir elastingumą. Tinka keto ir low carb mityboms.
„Ölmühle Solling“ ekologiški linų sėmenų miltai. Gaminami iš neskrudintų rudų linų sėmenų. Turi ypač daug baltymų (36%) ir skaidulinių medžiagų (43%). Mažai druskos.
„Bauck Hof“ ekologiški kokosų miltai be glitimo. Gaminami iš kokosų minkštimo. Lengvai salstelėję. Turi ypač daug skaidulinių medžiagų, mažai druskos. Tinka veganams.
Atsparus tapijokoskrakmolas taip pavadintas, nes yra atsparus virškinimui. Jis nevirškinamas skrandyje ir plonojoje žarnoje. Dėl šios priežasties jis nedidina gliukozės kiekio kraujyje. Jis patenka į storąją žarną, kur fermentuojamas kaip prebiotikas, kad maitintų gerąsias bakterijas jūsų žarnyne.