Resistant tapioca starch is so named because it is resistant to digestion. It is not digested in the stomach and small intestine. For this reason, it does not increase blood glucose levels. It enters the large intestine where it is fermented as a prebiotic to feed the good bacteria in your gut.
kultūrinės sojos pupelės* 65%, vanduo, jūros druska, skrudinti miežių miltai*. * – iš ekologinių ūkių.
(100 g): Energinė vertė 1028 kJ/246 kcal Riebalų 12 g iš jų sočiųjų 2.1 g Angliavandenių 7.3 g iš jų cukrų 0.8 g Baltymų 23 g Druskos 8.8 g
miso ištirpinkite nedideliame kiekyje karšto vandens (apie 1 arb. š. miso ir 1 puodelis skysčio) ir dėkite į patiekalą prieš baigiant gaminti, kad verdant nežūtų vertingos maistinės medžiagos
(100 g) – 141 kJ/33 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 5.3 g (iš kurių cukrų 4.4 g), skaidulinės medžiagos 2.7 g, baltymai 1.7 g, druska 0 g.
kubeliais pjaustyti pomidorai* 95%, pomidorų tyrė*, bazilikai* 1%, druska. * - iš ekologinių žemės ūkių.
(100 g) – 105 kJ/25 kcal: riebalai 0 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandeniai 3.9 g (iš kurių cukrų 3.6 g), skaidulinės medžiagos 2.1 g, baltymai 1.3 g, druska 0.5 g.
Pomidorai nurenkami tik tobulai subrendę, todėl išlieką jų išskirtinis aromatas ir skonis. Švieži, itin sultingi ir skanūs pomidorai puikiai tinks visiems jūsų receptams.