Praturtinti savo įprastą maistą dar niekada nebuvo taip paprasta ir skanu! Džiovintų svirplių miltai – puikus pasirinkimas norint mitybą praturtinti baltymais, geležimi, vitaminu B12, kalciu ir kitomis mūsų organizmui būtinomis medžiagomis.
„Ölmühle Solling“ ekologiški linų sėmenų miltai. Gaminami iš neskrudintų rudų linų sėmenų. Turi ypač daug baltymų (36%) ir skaidulinių medžiagų (43%). Mažai druskos.
Bambukų skaidulų milteliai yra idealus kepimo priedas dėl gero skysčių sugerimo (maždaug keturis kartus viršija savo svorį vandenyje) arba siekiant padidinti skaidulų kiekį bei sumažinti angliavandenių kiekį patiekaluose.
Nesvarbu, ar naudosite baltymų kokteiliuose, ar kepant mažiau angliavandenių turinčius patiekalus. Lubinų miltai suteikia nuostabų riešutų skonį ir juose yra ypač didelis baltymų kiekis - 40 g.