Vištiena su smidrais

Vištiena su smidrais

Vištiena su smidrais

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 30 minučių

Jums reikės: 
700 g vištienos krūtinėlės;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
125 ml sojos padažo;
500 g smidrų;
6 skiltelių česnako;
2 šaukštelių malto imbiero;
3 šaukštų šviežių citrinos sulčių;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
2. Smidrus padalinkite į kelias dalis.
3. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi.
4. Dėkite kepti vištieną ir smidrus.
5. Kai vištiena apkeps, sudėkite susmulkintą česnaką, imbierą. Pilkite sojos padažą, citrinos sultis ir apibarstykite prieskoniais.
6. Iškepus dėkite į lėkštę.
Prie vištienos su smidrais puikiai tiktų kartu pakepinti išlukštentas saulėgrąžas. Jos praturtintų patiekalo sudėtį papildomais riebalais, o ir skonis tikrai būtų puikus.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 7% (5 g) 
Riebalai: 27% (16 g)
Baltymai: 66% (42 g)
Kcal: 303

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.