Keto & LowCarb Kinder MaxiKing tortas

Keto & LowCarb Kinder MaxiKing tortas
Paskelbta kovo 07, 2021

Keto & LowCarb Kinder MaxiKing tortas

Ingredientai:
Viršutiniam sluoksniui / sausainiams:
225 g maltų migdolų;
75 g migdolų miltų;
1 kiaušinio baltymas;
125 g minkšto sviesto;
40 g eritritolio;
10 vanilės skonio lašų;
1 žiupsnelis druskos;
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai.
Kremui:
400 g grietinės;
400 g plakta grietinėlės;
10 lapų želatinos;
100 g eritritolio cukraus pudros;
Karamelės padažui:
30 g sviesto;
200 g eritritolio rudojo cukraus;
240 g grietinės;
80 ml vandens;
80 g kolageno miltelių;
10 vanilės skonio lašų;
100 g plakta grietinėlė.
Taip pat:
500 g juodojo šokolado be cukraus lašų;
100 g smulkintų lazdyno riešutų.
Apvalios arba ovalios kepimo formos (30 x 20 cm) ir maistinės plėvelės.

Gaminimas:
Karamelės įdarui:
1. Grietinę ir eritritolio rudąjį cukrų suberkite į nedidelį puodą ir palengva maišykite. Leiskite karamelei troškintis 50–60 minučių, kartais maišydami, ant vidutinės kaitros, kol gražiai paruduos ir sutirštės.
2. Kolageną ištirpinkite vandenyje maišydami plakikliu arba šaukštu. Pilkite į gautą karamelę, dėkite sviestą, lašinkite vanilės skonio lašus ir dar kartą užvirkite.
3. Leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti ir įmaišykite plaktą grietinėlę, kad gautumėte minkštą karamelės įdarą.

Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 175 ° C.

Viršutinis sluoksnis / sausainiai:
1. Maišykite visus sausainių ingredientus virtuviniame kombaine arba rankiniame maišytuve, kol gausite vienalytę tešlą.
2. Vietą, kurioje kočiosite apibarstykite trupučiu migdolų miltų, tešlą iškočiokite maždaug iki 0,5 cm storio ir išpjaukite įvairaus dydžio sausainius (jums reikia siaurų sausainių kraštui).
3. Kepkite sausainius 10 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada leiskite jiems visiškai atvėsti.

“Kinder MaxiKing” gaminimas: 
1. Ovalią arba apvalią kepimo formą (30 cm x 20 cm) išklokite maistine plėvele.
2. 
Dubenyje mikrobangų krosnelėje ištirpinkite 250 g juodojo šokolado lašų.
3. Pilkite ištirpintą šokoladą į formą išklotą kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstykite jį ant dugno ir kraštų.
4. Dugną ir šonus išklokite sausainiais (pasilikite šiek tiek sausainių).
5. Įdėkite į šaldytuvą.

Kremui:
1. Sumaišykite eritritolio cukraus pudrą su grietine.
2. 5 minutes pamirkykite želatiną šaltame vandenyje, tada ištirpinkite ją mikrobangų krosnelėje su nedideliu vandens šlakeliu – žiūrėkite, kad neužvirtų!
3. Plakite grietinėlę iki standumo, tuomet supilkite gautą eritritolio ir grietinės mišinį.
4. Į želatiną įpilkite šiek tiek gauto grietinėlės mišinio ir gerai išmaišykite. Tokiu būdu neliks želatinos gabalėlių ir jūs neleisite želatinai būti per karštai! Pilkite ištirpintą želatiną į grietinėlės ir grietinės mišinį bei gerai išmaišykite.

“Kinder MaxiKing” gaminimas:
6. Išimkite formą iš šaldytuvo.
7. 2/3 kremo pilkite ant dugno ir šonų.
8. Į vidurį dėkite atvėsusį karamelės įdarą ir ant viršaus likusį 1/3 kremą.
9. Ant viršaus sudėkite likusius sausainius ir apliekite ištirpinto šokolado lašais (maždaug 200 g).
10. Dėkite „Kinder MaxiKing“ į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.

Galiausiai dekoravimas:
1. Išimkite „Maxi King“ iš formos, nuimkite maistinę plėvelę ir dėkite tiesiai į patiekimo lėkštę.
2. Likusius šokolado lašus (50 g) ištirpinkite ir po truputį aptepkite tortą.
3. Apibarstykite pyragą smulkintais lazdyno riešutais ir mėgaukitės mažai angliavandenių turinčiu XXL pyragu!

Skanaus!
Receptą sukūrė: "SimplyKeto.de".

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.