Salotų takai su kalakutiena

Salotų takai su kalakutiena

Salotų takai su kalakutiena

Ingredientai 3-4 porcijoms:
2 v. š. ghee sviesto;
1 smulkintas didelis svogūnas;
600 g maltos kalakutienos (galima naudoti bet kokią norimą mėsą);
60 g pomidorų pastos;
Druska, pipirai, čili, tako prieskoniai ir kiti mėgstami prieskoniai;
Romaninių salotų lapų.
Patiekimui:
Tarkuotas mėgstamas sūris;
Pjaustyti pomidorai;
Smulkintas raudonasis svogūnas;
Smulkintas avokadas arba gvakamolė;
Šviežiai pjaustyta kalendra.

Paruošimas:
1. Įkaitinkite ghee sviestą keptuvėje, sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės. Tuomet sudėkite kalakutieną ir pagardinkite druska bei norimais prieskoniais. Kepkite mėsa kol iškeps.
2. Į iškeptą mėsą įmaišykite pomidorų pastą ir dar pakepkite kelias minutes.
3. Imkite du salotų lapus, sudėkite juos vieną ant kito ir gaminkitės taką - dėkite norimą kiekį iškeptos mėsos, barstykite sūriu, pomidoru, svogūnu, avokadu, kalendra ir patiekite.

Skanaus!

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.