"AdamsBrot" Tamsios duonos kepimo mišinys su saulėgrąžomis (250 g)
Ar ryte, vidurdienyje ar vakare: duoną galėtumėte valgyti visą parą? AdamsBrot duona su saulėgrąžomisgali būti lengvai derinama su keto dieta ir daugeliu kitų dietų.
Saugus apmokėjimas internetu.
Aprašymas
Ar ryte, vidurdienyje ar vakare: duoną galėtumėte valgyti visą parą? AdamsBrot Sonnenwald gali būti lengvai derinama su keto dieta ir daugeliu kitų dietų. Su 21 g baltymų, 18 g skaidulų ir tik 1,5 g angliavandenių ir tik 10,5 g riebalų kepimo mišinys puikiai tinka tiems, kurie nori sąmoningai valgyti mažai angliavandenių* ir daug baltymų turinčią dietą. Didelis baltymų kiekis – 21 g 100 g duonos labai geras aminorūgščių balansas – 6,605 mg nepakeičiamų aminorūgščių 100 g duonos natūralus vitaminų ir mineralų kiekis natūralių omega-3 riebalų rūgščių greitas ir lengvas paruošimas *Sumažintas angliavandenių kiekis – lyginant su įprastine duona, kurios 100 g duonos yra vidutiniškai 50 g angliavandenių.
Gaminimas.
Jums reikės: duonos mišinio; 350 ml apie 25-35°C vandens.
1. Suberkite visą duonos mišinį į dubenį ir supilkite šiltą vandenį.
2. Tešlą minkykite apie 2 minutes.
3. Gautą tešlą suformuokite į norimą duonos kepalą ar bandeles ir dėkite į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4. Duoną dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę bei kepkite apie 60 minučių.
Galite kepti duonkepėje pagal prietaiso instrukcijas.
Sudedamosios dalys: Auksinių linų sėmenų miltai*, saulėgrąžų miltai, moliūgų sėklų miltai*, viso kiaušinio milteliai , kokoso miltai*, 8% saulėgrąžų sėklos, obuolių pluoštas, gysločio luobelių milteliai, kildinimo medžiaga: natrio bikarbonatas, antioksidantas: askorbo rūgštis, akmens druska, prieskoniai (*iš dalies pašalinti riebalai)
Maistinė vertė (iškeptos duonos):
Energinė vertė: 100 g | 615 kJ / 147 kcal |
Riebalai | 4,5 g |
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių | 1,8 g |
Angliavandeniai | 0,8 g |
- iš jų cukrų | 0,8 g |
Skaidulinės medžiagos | 10,6 g |
Baltymai | 20,4 g |
Druska | 0,35 g |
Laikymo sąlygos: Mišinį laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.