"Diet food" Bio konjac spaghetti makaronai (300 g)
Pagrindinė dietinių makaronų sudedamoji dalis yra konjako gliukomanas – vandenyje tirpus pluoštas, gaunamas iš konjac augalo šaknų. Jis kilęs iš Azijos, o iš jo gaminamas maistas dar vadinamas: Shirataki makaronais arba konjac makaronais. Didžiausias šio maisto vartotojas pasaulyje yra japonai. Itin mažai kalorijų, be angliavandenių, be riebalų, turi daug skaidulų. Konjac makaronai yra idealūs dietai, keto, low carbs mityboms!
Saugus apmokėjimas internetu.
AprašymasBio Konjac makaronai – natūralus produktas, daug tirpių skaidulų, be riebalų, cukraus, krakmolo ir baltymų, be kviečių ir glitimo, be skonio, lengvai įsisavina priedų ir prieskonių aromatą, greitai paruošiamas, skanus ir sveikas. Šių makaronų privalumas – ingredientų kilmė, tik iš sertifikuotų ir kontroliuojamų plantacijų bei tiekėjų. Ar veganiškos dietos besilaikantys žmonės gali vartoti šiuos makaronus? Natūralu, kad šių gardžių produktų linija buvo sukurta paprastai žmonėms, besilaikantiems veganiškos ir vegetariškos dietos, tuo pačiu nepamirštant puikaus šių makaronų panaudojimo žmonėms, kurie kovoja su glitimo pasisavinimo problemomis. Taip pat rekomenduojame jį vartoti laikantis ketogeninės dietos.
Kodėl verta rinktis Konjac makaronus? Mažas kalorijų kiekis: Konjac makaronai turi labai mažai kalorijų. Jie gaminami iš konjac miltų, gaunamų iš konjac augalo šaknų. Šiuos makaronus daugiausia sudaro vanduo, todėl jų kalorijų kiekis yra labai mažas. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori sumažinti suvartojamų kalorijų kiekį ir reguliuoti savo svorį.
Be glitimo ir tinka įvairioms dietoms: Konjac makaronai natūraliai yra be glitimo, todėl jie yra tinkama alternatyva asmenims, netoleruojantiems glitimo arba sergantiems celiakija. Taip pat tinka veganams ir juos gali vartoti žmonės, besilaikantys vegetariškos, veganiškos ar augalinės dietos. Be to, konjac makaronai turi žemą glikemijos indeksą, o tai reiškia, kad jie turi minimalų poveikį cukraus kiekiui kraujyje.
Tinka metant svorį: dėl mažo kalorijų kiekio konjac makaronai gali padėti numesti nereikalingus kilogramus ar sumažinti dienos kalorijų kiekį. Jie gali būti naudojami kaip tradicinių makaronų, kuriuose yra daug kalorijų ir daug angliavandenių, pakaitalas. Universalumas ir paprastas paruošimas: Konjac makaronai yra neutralaus skonio ir sugeria kitų ingredientų, iš kurių jie gaminami, skonį. Dėl to jie yra universalūs ir tinka įvairiems receptams ir virtuvėms. Jie gali būti naudojami kaip tradicinių kvietinių makaronų pakaitalas sriubose, salotose ir kituos patiekaluose.
Paruošimo būdas: Kruopščiai nuplaukite makaronus po šiltu tekančiu vandeniu. Virkite arba kepkite 2-3 minutes. Dėkite tiesiai į patiekalą. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve sūryme, sandariai uždarytą, ne ilgiau kaip 3 paras.
Ingredientai: išgrynintas vanduo (96,6%) ekologiški Konjac miltai (3,4%).
Laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje ir vėsioje vietoje. Neužšaldyti.
Maistinė vertė:
Energinė vertė: 100 g - | 30 kJ / 7 kcal |
Riebalai | 0,1 g |
- iš jų sociųjų riebalų rūgščių | 0,1 g |
Angliavandeniai | 0,2 g |
- iš jų cukrų | 0,1 g |
Skaidulinės medžiagos | 2,6 g |
Baltymai | 0,1 g |
Druska | 0,1 g |
Laikyti sandariai uždarytoje pakuotėje, sausoje ir vėsioje vietoje. Neužšaldyti.
Kilmės šalis: Kinija.