Česnakinė žiedinių kopūstų košė

Česnakinė žiedinių kopūstų košė

Česnakinė žiedinių kopūstų košė

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 25 minutės

Jums reikės:
1 didelio žiedinio kopūsto;
80 g kreminio sūrio;
2 šaukštų sviesto;
1 ½ šaukštelių česnako miltelių (galite naudoti ir šviežią); 
1 šaukšto šviežio rozmarino.
Paruošimas:
1. Žiedinio kopūsto žiedynus pavirkite vandenyje 8-10 minučių. Nepervirkite. Kopūstas turėtų gražiai smeigtis šakute.
2. Išvirtus žiedynus nusunkite, kad liktų kuo mažiau vandens.
3. Į žiedinių kopūstų košę įmaišykite visus ingredientus ir sutrinkite trintuvu ar virtuviniu kombainu iki glotnios konsistencijos.
Žiedinių kopūstų košė bus švelniausios konsistencijos, jei trinsite ją trintuvu (blenderiu). Trinama tokiu būdu, ji būna tokia puri, kad rinksitės ją savo patiekalų garnyrui vėl ir vėl.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 12% (3 g)
Riebalai: 80% (9 g) 
Baltymai: 8% (2 g)
Kcal: 101

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.