Varškės keksiukai su avietėmis

Varškės keksiukai su avietėmis

Varškės keksiukai su avietėmis

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 30 minučių

Jums reikės:
150 g varškės;
3 kiaušinių;
40 g migdolų miltų;
20 g aviečių;
1 šaukšto saldiklio.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 oC.
2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
3. Trynius išsukite su varške ir saldikliu.
4. Po truputį, maišydami, į trynių masę pilkite migdolų miltus.
5. Baltymus išplakite iki standžių putų. Išsuktus atsargiai įmaišykite į trynių masę.
6. Įmaišykite avietes.
7. Gautą masę pilkite į keksiukų formeles su popierėliais.
8. Kepkite orkaitėje 20—30 minučių, kol gražiai paruduos.
Pasirinkite, kaip Jums skaniau: avietes galite įmaišyti į masę arba jomis puošti jau iškepusius keksiukus. Jei pasirinkote įmaišyti ir naudojate šaldytas avietes, jų galite nė neatitirpinti. Keksiukams geriausiai tiktų silikoninės kepimo formelės. Nepripilkite masės per daug - keksiukai kepdami iškils.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 6% (4 g) 
Riebalai: 69% (21 g)
Baltymai: 25% (17 g) 
Kcal: 275

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.