Jautienos užkepėlė su sūrio padažu

Jautienos užkepėlė su sūrio padažu

Jautienos užkepėlė su sūrio padažu

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 25 minutės

Jums reikės:
Jautienos sluoksniui:
1 svogūno;
1 skiltelės česnako (galite dėti ir daugiau);
500 g maltos jautienos;
40 g kreminio sūrio;
2 riekių šoninės;
druskos ir pipirų.
Sūrio padažui: 
2 kiaušinių;
80 ml riebios plakamosios grietinėlės;
100 g čederio sūrio (60 g padažui, 40 g - ant viršaus);
1 šaukšto garstyčių;
1 rauginto agurko;
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Keptuvėje pakepkite šoninę iki norimo traškumo. Iškepusią iš keptuvės išimkite.
2. Toje pačioje keptuvėje pakepkite smulkintą jautieną, svogūną bei česnaką. Pagardinkite prieskoniais ir įkrėskite kreminį sūrį.
3. Jautieną sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus dėkite susmulkintą keptą šoninę.
4. Visus sūrio padažui skirtus ingredientus, išskyrus raugintą agurką, išplakite. Naudokite 60 g sūrio.
5. Pilkite padažą į indą ant jautienos. Ant viršaus dėkite supjaustytą griežinėliais raugintą agurką. Pabarstykite likusiu kiekiu sūrio (40 g).
6. Kepkite 180 oC įkaitintoje orkaitėje 15 minučių, kol sūris gražiai išsilydys ir truputį apskrus.
Užkepėlę patiekite su žalialapėmis salotomis ir naminiu majonezu. Vietoje rauginto agurko, galite naudoti marinuotą. Skaniausia ši užkepėlė su čederio arba parmezano sūriais.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 2% (3 g) 
Riebalai: 76% (51 g) 
Baltymai: 22% (33 g) 
Kcal: 613

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.