Česnakinė vištiena

Česnakinė vištiena

Česnakinė vištiena

Porcijų skaičius: 4 | Paruošimo laikas: 60 minučių

Jums reikės: 
60 g sviesto;
1 kg vištienos šlaunelių;
druskos, pipirų;
1 citrinos sulčių;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
7 česnako skiltelių;
70 g šviežių petražolių.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C.
2. Vištienos šlauneles sudėkite į sviestu pateptą kepimo skardą.
3. Pabarstykite druska ir pipirais.
4. Ant vištienos šlaunelių išspauskite citrinos sultis ir apliekite alyvuogių aliejumi.
5. Ant viršaus pabarstykite smulkintas česnako skilteles ir petražoles.
6. Kepkite vištieną iki auksinės spalvos, maždaug 30—40 minučių.
7. Kepimo laikas gali būti ilgesnis, jei vištienos šlaunelės yra didesnio dydžio.
8. Baigus kepti, patiekite lėkštėje.
Česnakines vištienos šlauneles galite valgyti su becukriu majonezu. Taip pat galite garnyrui rinktis šviežias salotas, pomidorus ar agurkus.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė: 
Angliavandeniai: 4% (3 g)
Riebalai: 46% (39 g) 
Baltymai: 50% (42 g) 
Kcal: 543

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.