Keto & Low Carb uogų tartaletes

Keto & Low Carb uogų tartaletes

Keto & Low Carb uogų tartaletes

Šios uogų ar vaisių tartaletės yra pritaikytos keto arba low carbs mityboms ir yra nuostabaus skonio! Švelnus biskvito pagrindas padengtas grietinėlės kremu, o visa tai papuošta skaniais vaisiais ar uogomis.
Koks skirtumas tarp mažai angliavandenių turinčios ir keto mitybos? Apibendrinant galima pasakyti, kad keto mityba yra griežtesnė mažai angliavandenių turinčios mitybos forma. Laikydamiesi mažai angliavandenių turinčios mitybos, galite suvartoti daugiau angliavandenių, bet mažiau riebalų nei keto mityboje, o tai svarbu renkantis vaisius ar uogas šioms tartaletėms. Mes naudojome vaisius, kuriuose yra šiek tiek daugiau angliavandenių, tokius kaip mango, kivi, ananasai ir vynuogės, tačiau tartaletes galima pritaikyti ir keto mitybai. Tam tiktų uogos - tokios kaip serbentai, avietės, braškės, spanguolės, mėlynės, gervuogės ar agrastai. Skanių tartalečių pagrindui naudojome keto pyragų mišinį - tik 1,8 g grynųjų angliavandenių 100 g, be glitimo, sojos ir be pridėtinio cukraus.
Pradėkime!

4 tartalečių ingredientai:
Tešlai:
1/2 pakelio keto pyrago mišinio (galima rasti čia);
200 g vandens.
Pudingo sluoksniui:
3 želatinos lakštai
200 g grietinėlės;
10 aviečių skonio lašų (galima rasti čia);
25 g eritritolio cukraus pudros (galima rasti čia);
Vaisių / uogų užpilui:
250 g vandens;
6 želatinos lakštai;
50 g jūsų pasirinktų vaisių (kivi, mango, vynuogės, braškės, avietės). Keto variantui naudokite uogas.
Paruošimas
Pagrindas
:
1. Pusę keto pyrago mišinio gerai sumaišykite su vandeniu ir supilkite į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą 22 cm kepimo indą / skardą.
2. Tešlą kepkite apie 20 minučių 175 ° C temperatūros orkaitėje. Iškeptam pagrindui leiskite visiškai atvėsti.
3. Išpjaukite norimo dydžio 4 pagrindus.
Kremo sluoksnis:
1. Sudėkite želatinos lakštus į šaltą vandenį.
2. Grietinėlę gerai išplakite su aviečių skonio lašais ir eritritolio cukraus pudra.
3. Išmirkytą želatiną trumpai pakaitinkite mažame puode arba mikrobangų krosnelėje, kad ištirptų.
4. Ištirpintą želatiną atsargiai įmaišykite į kremą.
5. Leiskite kremo sluoksniui atvėsti ir po šaukštą paskirstykite ant tartalečių pagrindų.
6. Dėkite į šaldytuvą, kad gerai sustingtų.
Vaisių / uogų užpilas:
1. Sudėkite želatinos lakštus į šaltą vandenį.
2. Supjaustykite vaisius / uogas smulkiais gabalėliais ir paskirstykite juos į 4 norimo dydžio formas.
3. Išmirkytą želatiną trumpai pakaitinkite mažame puode arba mikrobangų krosnelėje, kad ištirptų.
4. Supilkite vandenį ir sumaišykite su ištirpinta želatina, kad nebūtų gumulėlių.
5. Supilkite želatinos ir vandens mišinį ant vaisių /uogų, dėkite į šaldytuvą ir leiskite visiškai sustingti.
Pagaliau:
1. Išimkite pagrindus su grietinėle iš šaldytuvo.
2. Taip pat išimkite vaisių / uogų užpilus iš formų ir atsargiai uždėkite juos ant sustingusio grietinėlės sluoksnio.

Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.