Keto ir Low Carb lazdelės aplietos šokoladu

Keto ir Low Carb lazdelės aplietos šokoladu

Keto ir Low Carb lazdelės aplietos šokoladu

Šias aplietas šokoladu lazdeles paruošite itin greitai ir lengvai. Saldūs skanėstai, kurie puikiai tinka keto ir low carb mityboms! Mes naudojame migdolų miltus - idealią miltų alternatyvą kepimui! Migdolų miltai turi mažai angliavandenių, yra be glitimo, tinka veganams ir yra augalinių baltymų ir skaidulų šaltinis.

Maždaug 40 vienetų ingredientai:
50 g migdolų miltų (galima rasti čia);
20 g linų sėmenų (galima rasti čia);
10 g balkšvojo gysločio sėklų miltų (galima rasti čia);
150 g migdolų pieno;
6 g sausų mielių;
10 g eritritolio cukraus pudros (galima rasti čia);
50 g šokolado lašų (galima rasti čia).

Paruošimas:
1. Pašildykite migdolų pieną ir supilkite sausas mieles.
2. Leiskite mišiniui šiltai pastovėti apie 15 - 20 minučių.
3. Tuo tarpu sumaišykite visus sausus likusius ingredientus (išskyrus šokolado lašus).
4. Į gautą sausą mišinį supilkite pastovėjusias mieles.
5. Viską sumaišykite į vienalytę masę ir leiskite maždaug 15 minučių išbrinkti.
6. Iškočiokite maždaug 0,5 cm storio tešlą ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis.
7. Tešlos juosteles dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 20 minučių 180° C temperatūroje.
8. Iškeptas lazdeles atvėsinkite ir apliekite ištirpintu šokoladu.

Skanaus!
Receptą sukūrė: Simplyketo.de

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.