LowCarb parmezano bulvytės iš salierų

LowCarb parmezano bulvytės iš salierų

LowCarb parmezano bulvytės iš salierų

Ingredientai 2 porcijoms:
1/2 mažo salierio (450 g);
75 g Parmezano sūrio;
50 g maltų migdolų;
2 kiaušiniai;
1 žiupsnelis kajeno pipirų;
Druska;
1 šaukštas kokoso aliejaus.

Prieskoniui:
2 šaukštai žolelių;
Druska ir pipirai.

Paruošimas:
1. Salierus nulupkite, supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais ir juostelėmis.
2. Įkaitinkite didelį puodą vandens, įberkite druskos ir virkite salierą maždaug 5 minutes.
3. Tada leiskite trumpam nudžiūti arba nusausinkite virtuviniu popieriumi.
4. Kepimui paruoškite dvi gilias lėkštes. Į pirmąją lėkštę išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuokite parmezaną ir suberkite į antrą lėkštę su maltais migdolais, druska ir kajeno pipirais ir išmaišykite. Pirmiausia pamirkykite salierų bulvytes kiaušinyje, o tada apvoliokite jas.
5. Didelėje keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepkite skrudintas bulvytes iš visų pusių 3-4 minutes.
6. Pagardinkite žolelėmis, druska ir pipirais ir mėgaukitės su bulvytėmis.

Skanaus!

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.