Veganiškas LowCarb (mažai angliavandenių) turintis šokoladinis putėsių pyragas

Veganiškas LowCarb (mažai angliavandenių) turintis šokoladinis putėsių pyragas

Veganiškas LowCarb (mažai angliavandenių) turintis šokoladinis putėsių pyragas

Visiškai viliojantis, tačiau paprastas receptas, kuriam reikia tik dviejų ingredientų – moliūgo ir juodojo šokolado be cukraus. Kartu jie sukuria dangišką kreminį becukrį pyragą, kuriame moliūgo visai nepajausite. Svajonė visiems šokolado mėgėjams, ieškantiems sveikesnės alternatyvos!
Ingredientai:
650 g sviestinio moliūgo
400 g tamsaus šokolado
Pabarstymui:
Kepimo kakava arba eritritolio milteliai
Be to:
23 cm apvali kepimo skarda

Paruošimas:
1. Nuimkite odelę nuo moliūgo, perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas.
2. Moliūgą supjaustykite mažais gabalėliais ir virkite puode su vandeniu, kol suminkštės (15-18 min.).
3. Atsargiai ištirpinkite šokolado lašus mikrobangų krosnelėje arba vandens vonelėje.
4. Minkštą moliūgą kartu su skystu šokoladu dėkite į efektyvų trintuvą ir viską maišykite, kol susidarys 5. kreminis šokoladinis mišinys.
6. Supilkite mišinį į pasirinktą torto formą.
7. Tortą padėkite į šaldytuvą maždaug 3 valandoms arba nakčiai.
8. Pasirinktinai, pyragą taip pat galite pabarstyti kepimo kakava arba eritritolio milteliais.

Skanaus!

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.