Cezario salotos

Cezario salotos

Cezario salotos

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 25 min.

Ingredientai:
325 g vištienos krūtinėlės;
1 šaukšto alyvuogių aliejaus;
75 g šoninės;
200 g romaninių salotų;
30 g parmezano sūrio;
Druskos ir pipirų.
Padažui:
125 ml majonezo;
1 šaukšto garstyčių;
½ citrinos nutarkuotos žievelės ir sulčių;
2 šaukštų parmezano sūrio;
1 česnako skiltelės;
Druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Padažui skirtus ingredientus sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą.
2. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
3. Vištienos krūtinėlę sudėkite į riebalais išteptą kepimo indą. Pagardinkite druska ir pipirais, o ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus.
4. Kepkite vištieną orkaitėje apie 20 min.
5. Keptuvėje iškepkite šoninę iki norimo traškumo.
6. Susmulkinkite salotas ir sudėkite į lėkštę. Ant viršaus uždėkite supjaustytą vištieną ir šoninę, dosniai užpilkite padažu ir pabarstykite parmezano sūriu.
Ne paslaptis, kad Cezario salotos yra vienos populiariausių salotų pasaulyje. Jas rasite beveik visų restoranų meniu. Tai bus puikus ir tinkamas KETO mitybai pasirinkimas, lankantis restorane.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt"

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.