Citrininiai batonėliai

Citrininiai batonėliai

Citrininiai batonėliai

Ingredientai:
1/2 puodelio išlydyto sviesto;
1 ir 3/4 puodelio migdolų miltų;
1 puodelis eritritolio;
3 vidutinės citrinos;
3 dideli kiaušiniai;
Druska.
Gaminimas:
1. Biskvitui - dubenyje gerai išmaišykite išlydytą sviestą, 1 puodelį migdolų miltų, 1/4 puodelio eritritolio ir žiupsnelį druskos.
2. Išklokite skardą kepimo popieriumi ir supilkite gautą tešlą. Kepkite 20 minučių 175C laipsnių temperatūroje. Tada leiskite 10 minučių atvėsti.
3. Įdarui - į dubenį nutarkuokite vienos iš citrinų žievelę, tada išspauskite sultis iš visų 3 citrinų, įmuškite kiaušinius, 3/4 puodelio eritritolio, 3/4 puodelio migdolų miltų ir žiupsnelį druskos. Viską labai gerai išmaišykite.
4. Supilkite įdarą ant iškepto biskvito ir kepkite 25 minutes.
5. Papuoškite su citrinos griežinėliais ir eritritoliu.
Skanaus!
Receptą sukūrė: “NKD Living”.

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.