Frittata su feta ir pomidorais

Frittata su feta ir pomidorais

Frittata su feta ir pomidorais

Porcijų skaičius: 2 | Paruošimo laikas: 15 minučių

Jums reikės: 
6 didelių kiaušinių;
½ baltojo svogūno;
100 g fetos;
100 g vyšninių pomidorų;
1 šaukšto lydyto sviesto (ghee);
2 šaukštų šviežių žolelių (pvz.: petražolių, krapų, svogūnų laiškų, baziliko);
druskos, pipirų.
Paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 o C.
2. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su lydytu sviestu. Naudokite keptuvę, kurią galima dėti į orkaitę.
3. Kiaušinius išplakite. Pagardinkite druska, pipirais. Sudėkite smulkintas šviežias žoleles. Išplakite.
4. Į keptuvę, kur kepa svogūnai, supilkite išplaktus kiaušinius ir kepkite, kol kraštai pradės trauktis.
5. Fetą supjaustykite mažais kubeliais. Pomidorus perpjaukite pusiau. Suberkite sūrį ir pomidorus ant kepančių kiaušinių.
6. Kepkite orkaitėje apie 7 minutes.
Fritata — puiki išeitis įvairiausiems maisto likučiams pašalinti. Galite dėti ant kiaušinių dešrą, įvairias daržoves, sūrius, šoninę.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
Vienos porcijos maistinė vertė:
 Angliavandeniai: 5% (6 g) 
Riebalai: 70% (33 g)
Baltymai: 25% (27 g) 
Kcal: 435

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.