Agurkinis padažas
Agurkinis padažas
Porcijų skaičius: 5 | Paruošimo laikas: 10 minučių
Jums reikės:
225 ml majonezo;
125 ml marinuotų agurkėlių;
1 šaukšto kario;
druskos ir pipirų.
Paruošimas:
1. Susmulkinkite marinuotus agurkėlius mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
2. Sumaišykite su likusiais ingredientais. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
3. Įdėkite padažą į šaldytuvą ir „pailsėti“ ir įgauti skonį. Šaldytuve šį padažą galite laikyti 5-7 dienas.
Gardinkite juo salotas, vištienos patiekalus. Taip pat eksperimentuokite su skoniais: agurkiniame padaže itin dera česnakai.
Skanaus!
Receptą sukūrė: "Ketoresult.lt".
1 porcijos maistinė vertė:
Angliavandeniai: 1% (1 g)
Riebalai: 98% (41 g)
Baltymai: 1% (1 g)
Kcal: 381