- 100 ml – 35 kJ/ 8 kcal, Riebalai 0 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, Angliavandeniai 1,6 g, iš jų cukrų 0 g, Baltymai 0 g, Druska 0,5 g.
Išpardavimas
- 100 g – 1838 kJ/ 439 kcal, Riebalai 33,8 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 13,5 g, Angliavandeniai 27,5 g, iš jų cukrų 5,5 g, iš jų polioliai 17,8 g, Skaidulinės medžiagos 29,8 g, Baltymai 12,6 g, Druska 0,24 g.
- 100 g – 288 kJ/ 141 kcal, Riebalai 9 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g, Angliavandeniai 5,3 g, iš jų cukrų 2,6 g, Baltymai 9,7 g, Druska 1,9 g.
- baklažanai 35%, keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 30%, svogūnai, moliūgų sėklų branduoliai 10%, česnakai, rapsų aliejus, druska, pipirai.
- 100 g – 794 kJ/ 191 kcal, Riebalai 13 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g, Angliavandeniai 5,8 g, iš jų cukrų 1 g, Baltymai 12,6 g, Druska 1,4 g.
- Keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska) 52 %, cukinijos 23 %, raudonos paprikos 19 %, rapsų aliejus, druska, kvepiantieji pipirai, muskatas, lauro lapeliai, kardamonas, cinamonas.
- 100 g/ml – 823kJ/197 kcal, Riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8, Angliavandeniai 4 g, iš kurių cukrų 1,4 g, Baltymai 16 g, Druska 1,3 g.
- baravykai 40%, keptos vištienos kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 30%, pievagrybiai, svogūnai, rapsų aliejus, česnakai, druska, pipirai.
- 100 g – 639 kJ/ 153 kcal, Riebalai 9 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, Angliavandeniai 6 g, iš jų cukrų 1,7 g, Baltymai 12 g, Druska 1,1 g.